Parkeerplaats

Chauffeurs Vereniging heeft in samenwerking met de gemeente Reusel – De Mierden een parkeerplaats weten te realiseren om zodoende de trucks van de lokale chauffeurs uit de dorpskern
te weren. Deze samenwerking bestaat al meer dan 20 jaar en was destijds de reden voor het oprichten van Chauffeurs Vereniging Reusel. In 2013 hebben we het parkeerterrein voorzien van beveiliging.

Leden van Chauffeurs Vereniging Reusel kunnen in aanmerking komen voor een sleutel van de parkeerplaats. Hiervoor dient men contact op te nemen met de beheerder van de parkeerplaats, Martijn Geraerts, op nummer +31 (0) 646115583. Bij geen gehoor kunt u het secretariaat bellen op +31 (0)6 83412901. Voor het reglement van de parkeerplaats klikt u hier.